Thursday, 28 March 2013

doodle menggunakan SAI


assalammualaikum ^^
first time mia buat doodle guna SAI .
sesiapa nak ambek ambek lah sebab mia lupe nak taruk name mia 
yang belom diwarnakan pon ade juga , siapa ambek komen lah 

 

18 comments:

Afifah Hayati said...

comel . tapi kalau Kak Mia lukis guna PS lgi comel . sebab akak tak biasa dengan SAI . *Mybe

cci said...

bam..bamnya.. ^_^ eheh

Busyra Bt Takiyudin said...

comel2.

Amanina said...

comelnya.. guna ai lg cantik kot

leogurl94 said...

comel je ^^

Sya Mimie said...

rajinnya mendoodle.. :)

Fatanah Khirizan said...

alahai! cutenya!!! <333 hehe.... rajin buat doodle... ^^

Aefa Aerisya said...

comel.. pandainye wat doodle..

Nurul Farahizzati said...

cantik.. saya dah buang paint tool sai saya sebab laptop loading yg amat... hehe..

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Fatin Hazwani said...

wahhh pandainya dia buat. cantik sgt :D

aienzunnur said...

cute

Hidayatul Afzam said...

comel la. :)

Ayue Idris said...

comeynye doodle die ('',)

Miss-D said...

wahhhhh... comelnye.. saya suka saya suka.. hahah :D THANKS tau sebab follow dayah.. http://d-sweetblackcurrant.blogspot.com/

Annur Irah said...

cantiknya doodle yg mia buat.. :) mcmne eh kalau dh siap doodle, tp nak save nak jdkan png, tapi bila dah save format png, background keluar wana putih :(

Nadratul Syazwana said...

First time buat tapi kenapa cantik sgt :') Nad pernah try buat sekali hancusss

shera shehan said...

chomell...