Friday, 12 October 2012

Nutella


once upon a time ......*lupe nak tulis ape tadi -__-'
 
**Ade bende yang super+super meletoplah lah tekan sini ngan sini ngan sini  sekian terima kasih ^^

25 comments:

Afifah Hayati said...

Roti + nutella . saya tak pernah rasa lagi

mia yusof said...

raselah sedappppp .hingga menjilat jari

munirah :) said...

nutella , best of the best ! <3
lawa doodle :)
saya follow sini !

mia yusof said...

betol tu :) terime kasih

Syarafi[skyforce331] said...

dap ea dap ea dap ea dap ea :D

mia yusof said...

hehehehe

cci said...

suke gak ngan nutella tu.. ^_^ so nyummyyy

Nur Afrina said...

nyum2~ confirm sedap. cuma harga dia tu mahal~ huhu

mia yusof said...

tu lah sehingga menjilat lengan

dayteenlea said...

nuttela wat air campur ferero rocher. perghh kick

mia yusof said...

tau x pe botol kecik jek dah mahal

mia yusof said...

x pernah rase lagi tapi akan cube nnti

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

nutella mahal.. ;3.. lebih suke mkn ladychoice kacang n cokelat...

mia yusof said...

a'ah nutella mahal .saye pon jarang beli nutella .tu pon sedap :)

Azzah said...

lebih suka mentega sapu dgn roti..

mia yusof said...

lepastu letak gule .sedap..sedap

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Nieza suke makan peanut butter dengan choc yg lady's choice tu..nutella xbrape dh skang...manis kot xD

mia yusof said...

tu lah boleh kene kencing manis

^^eKaTiKaH^^ said...

a'ah, sedap gile kalau makan mcm tu jew.. tapi tak boleh selalu :)

mia yusof said...

nnti kene kencing manis

therosputih said...

mmmm....nyum3....enak dimakan begitu sahaja...ekekeke

terima kasih sudi follow therosputih...selamat singgah dan komen di entry2 terbaru therosputih...

Nasuha said...

slalu srpn pg dgn roti disapu nuttella.

Nadratul Syazwana said...

Nak Nutella! :3

Suara Hati said...

yummy !!

shuhadaothman said...

mahal tapi sedap! x mampu den. ltak susu je la. hihi