Saturday, 13 October 2012

realiti kehidupan


siapa pernah jadi camni ngaku cepat 

**korang tekan sini  dengan sini dengan sini please ^^

24 comments:

S A N D R A said...

hee..t'tau je akak kan. haha..
sy mcm gtu jg kdg2. hahaha

mia yusof said...

hehehe same lah kite sedar-sedar dah malam

munirah :) said...

comel <3
haha. ini la jadinya bila dah melekat dengan teknologi

mia yusof said...

hehe bile dah melekat x nak tinggalkan

Azzah said...

selalu gak..nak2 time cuti

mia yusof said...

bile time cuti 24 jam berkepit jek ngan laptop hehe

therosputih said...

hihihi...nasibla takde sampai taktau jam kul bape dah...kuikuikui

mia yusof said...

hehehe

cci said...

cci.. eheheh..

da klik da iklan awak tu.. ehehe

mia yusof said...

thankyou thankyou :)

Afifah Hayati said...

hehehe . saya tak tahu la pernah tak jadi macam tu kat saya

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

biasa la tu, alik sedar da masuk bulan 11, sebulan dok ngadap laptop tanpa gerak2..hikhik

mia yusof said...

hehehehe tu dah melampau dah tu hehehe

mia yusof said...

^^

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Huhu.. penah jadik camtu..

mia yusof said...

hehehhe

Kara =) said...

haha//memang!

BeLLa said...

pnah sakit mata kot duk 24jam depan lappy

Mieya Atiera said...

Biasalah kalau dah mengadap internet, benda lain dah tak ingat dah. Even jam kat screen komp pon tak terpandang. hahaih !

Cikgu Ma said...

beti..betik...hehe...akak macam ni la selalunya..malam tadi sampai kul 2.30am....hihihi

shuhadaothman said...

hahaha. setuju sgt! kdg2 x sedar kan xD

Nizam Erul said...

haha . penah-II

Khalilah MNor said...

Paling teruk bila pening... "Hari ni hari ape ek?" Hehehe

Secrets of A Teenage Girl said...

penah2.. xsedar dah lama sungguh dpn laptop.. cpt betul masa berlau kan? ;)